Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Νέα δικαιώματα φύτευσης αμπέλου για το 2018 (27/02/2018-27/03/2018)

Νέα δικαιώματα φύτευσης αμπέλου για το 2018 (27/02/2018-27/03/2018)

Μέχρι 27 Μαρτίου 2018, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ. (http://dsvip.minagric.local:8080/) & με τηλεφωνική υποστήριξη στο τετραψήφιο τηλέφωνο 1540.

- Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σε αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  για την ικανοποίηση του κριτηρίου επιλεξιμότητας.

- Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας, τότε η αίτηση γίνεται επιλέξιμη, αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.

- Στην αίτηση-υπεύθυνη δήλωση προσδιορίζεται το μέγεθος (σε στρέμματα) και η τοποθεσία της έκτασης για την οποία πρόκειται να χορηγηθεί άδεια, η οποία είναι τουλάχιστον ίση της αιτηθείσας έκτασης. Η ελάχιστη αιτούμενη έκταση για τη χορήγηση άδειας νέας φύτευσης ορίζεται το ένα (1) στρέμμα.

- Οι επιλέξιμες αιτήσεις που αφορούν συνολική έκταση μικρότερη από την προς παραχώρηση έκταση, εγκρίνονται στο σύνολό τους.

- Εάν οι επιλέξιμες αιτήσεις αφορούν συνολική έκταση μεγαλύτερη από την προς παραχώρηση έκταση, τότε η χορήγηση αδειών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την βαθμολογία που θα λάβουν οι παραγωγοί με βάση τα κριτήρια προτεραιότητας, το συντελεστή βαρύτητας αυτών και τον συντελεστή συμμόρφωσης, όπως αυτά περιγράφονται στα άρθρα 5 & 6 του ΦΕΚ 600Β΄/24-2-2017.

- Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου-Π.Ε. Ιωαννίνων στο Διοικητήριο (γραφείο 117) και στους Λάμπρο Στέφο, Στάθη Βασδέκη & Ηλία Μάνη ή στο τηλέφωνο 2651087117.

- Για τον Δήμο Ζίτσας, στο Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής στην κα Κολιού Μαρία (Στοιχεία Επικοινωνίας: 2653360035 & mkoliou@zitsa.gov.gr).

Αναρτήθηκε στις 28 Φεβρουάριος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα