Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Πρόγνωση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση αύριο Σάββατο (09/12/2017) και την Κυριακή (10/12/2017). Το δελτίο κάνει λόγο για κατά τόπους ισχυρές, βροχές, καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αναρτήθηκε στις 08 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισµοί, δασικέςπυρκαγιές,κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δ. Ζίτσας Ν. Ιωαννίνων για την χρονική περίοδο από 22/12/2017 έως 31/12/2018.

Αναρτήθηκε στις 07 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ζίτσας

Η αξιολόγηση της μέχρι τώρα κατάστασης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών  που έπληξαν και το Δήμο Ζίτσας καθώς και η όσο το δυνατόν πιο άρτια προετοιμασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων που πιθανόν θα προκύψουν στη διάρκεια του Χειμώνα απασχόλησε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζίτσας που συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης (05/12/2017), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Το πρόγραμμα του τμήματος παραδοσιακών χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας

              Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του τμήματος παραδοσιακών χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας το οποίο είναι σε λειτουργία από 9-10-2017.                 ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΩΣ ΕΞΙ (6) ΕΤΩΝ     ΗΛΙΚΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΤΕΣΣEΡΑ ΕΩΣ ΕΞΙ ΠΕΜΠΤΗ 16:30 ΕΩΣ 17:30 ΟΚΤΩ ΕΩΣ ΔΕΚΑ ΠΕΜΠΤΗ 17:30 ΕΩΣ 18:30 ΕΞΙ ΕΩΣ ΟΚΤΩ ΠΕΜΠΤΗ 18:30 ΕΩΣ 19:30 ΔΕΚΑ ΕΩΣ ΔΩΔΕΚΑ ΠΕΜΠΤΗ 19:30 ΕΩΣ 20:30                 ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ   ΗΜΕΡΑ...

Αναρτήθηκε στις 01 Δεκέμβριος 2017 Περισσότερα »
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζίτσας για το 2018

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός  και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης 2018 του Δήμου Ζίτσας στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/11/2017). 

Αναρτήθηκε στις 30 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Δημοσίευση στοιχείων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Ζίτσας οικονομικού έτους 2017 από 1/01/2017 έως 31/10/2017

Ο Δήμος Ζίτσας έχει την υποχρέωση σύμφωνα με την παρ 1 άρθρο 10 Α του Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 15 του Ν. 4305/2014 να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην Διαύγεια στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Αναρτήθηκε στις 30 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Υποβολή αιτήσεων για την καταβολή μερίσματος

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι ο διαδικτυακός τόπος  www.koinonikomerisma.gr  για την υποβολή αιτήσεων για την καταβολή μερίσματος, άνοιξε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017

Αναρτήθηκε στις 28 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Μειώνονται τα τέλη ύδρευσης στο Δήμο Ζίτσας

Σε  μείωση  κατά 10% των τελών ύδρευσης προχωρά ο Δήμος Ζίτσας από τη νέα χρονιά καθώς και σε απαλλαγές για τις ευπαθείς ομάδες σε μια προσπάθεια να δώσει «ανάσα» στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Αναρτήθηκε στις 24 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Η Θεατρική παράσταση «Ζώης Καπλάνης» στην Τ.Κ. Γραμμένου

Ο Ζώης Καπλάνης …επέστρεψε στο γενέθλιο τόπο του, την Τ.Κ. Γραμμένου του Δήμου Ζίτσας, μέσα από την ομώνυμη θεατρική παράσταση της συγγραφέως Μαρούλας Παπαευσταθίου-Τσάγκα, Σχολικής Συμβούλου, που απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι μαθητές και μαθήτριες  των εκπαιδευτηρίων της Κορίνθου «Απόστολος Παύλος».

Αναρτήθηκε στις 16 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τους μαθητές του Δήμου Ζίτσας με την Άννα Βερούλη και το Νίκο Μιχαλόπουλο

«Πρωταθλητές στη ζωή μας μπορούμε να γίνουμε όλοι. Αρκεί το όνειρό μας να κατασταλάξει στην ψυχή μας και το ονειρεύομαι να μετατραπεί σε θέλω-μπορώ», προέτρεψε τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ακοντισμού Άννα Βερούλη σε εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Αναρτήθηκε στις 15 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

23,98° Υγρασία: 35% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα