Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ενημερωτική σύσκεψη για τους Δασικούς χάρτες-Δασωμένους Αγρούς με τη συμμετοχή του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Ενημερωτική σύσκεψη για τους Δασικούς χάρτες-Δασωμένους Αγρούς  με τη συμμετοχή  του Υπουργείου Περιβάλλοντος

«Δασικοί Χάρτες-Δασωμένοι Αγροί», είναι το θέμα της ενημερωτικής σύσκεψης που οργανώνει ο Δήμος Ζίτσας την Παρασκευή (05/01/ 2018) με κεντρικό ομιλητή τον Δασολόγο - Ειδικό Σύμβουλο του Αναπληρωτή  Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας,  Κων/νο Παπασπυρόπουλο.

 Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στην Τ.Κ. Ζίτσας στις  12 το μεσημέρι και έχουν κληθεί να συμμετέχουν αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Ηπείρου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, οι βουλευτές της Π.Ε. Ιωαννίνων, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων και συλλόγων.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω σύσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος Ζίτσας για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για τα ζητήματα που προκύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών καθώς και για τις στρεβλώσεις που δεν επιλύονται, ειδικά στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αμπελουργική ζώνη. Είχε δρομολογηθεί δε, στη συνάντηση του Δήμαρχου Μιχάλη Πλιάκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο τον περασμένο Οκτώβριο στα Ιωάννινα και έχει ως στόχο να αποσαφηνιστεί, από την πλευρά του Υπουργείου και των δασικών υπηρεσιών,  το νέο καθεστώς που δημιουργείται με τους Δασικούς Χάρτες, καθώς και να συζητηθούν λύσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν στις φυτεύσεις αμπελώνων.

 

Αναρτήθηκε στις 04 Ιανουάριος 2018

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα