Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Καταβολή εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών & μειονεκτικών περιοχών κατά το έτος 2018

Δεδομένου ότι από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για την καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών & μειονεκτικών περιοχώνγια το έτος 2018 διευκρινίζονται τα εξής :

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος την Κυριακή 14-10-2018

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν  τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακαπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριqκή 14/10/2018 από ώρα 06:30πμ έως 11:30 πμ στίς περιοχές :Χίνκα (Oικ. Ζόριανη).

Αναρτήθηκε στις 12 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες

Το πρόγραμμα αφορά στην  καταβολή, χρηματικού βοηθήματος σε χίλιες διακόσιες πενήντα (1.250) πολύτεκνες μητέρες και το χρηματικό βοήθημα ανέρχεται σε χίλια ευρώ (1.000€) για τις πολύτεκνες μητέρες από όλες τις περιοχές της χώρας.

Αναρτήθηκε στις 11 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόβλημα λειτουργίας του οδοφωτισμού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο Τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ στα Ιωάννινα μας ενημέρωσαν πως λόγω τεχνικού προβλήματος απορυθμίστηκε η λειτουργία του οδοφωτισμού με αποτέλεσμα τα φωτιστικά σώματα να ανάβουν και να σβήνουν (βράδυ και πρωί) με διαφορά ώρας. Από το τεχνικό τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλεται προσπάθεια το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα.  

Αναρτήθηκε στις 10 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Καταβολή ειδικού εποχικού βοηθήματος έτους 2018

Ξεκινά τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 08:00, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.

Αναρτήθηκε στις 04 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Περίληψη Διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου (καφενείου) στην Τ.Κ. Καλοχωρίου

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι: εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός δημοτικού ακινήτου «ισόγειο κατάστημα» εμβαδού 64,57 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Καλοχωρίου [Δ.Ε. Μολοσσών] Δήμου Ζίτσας, για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς : 51,00 € μηνιαίως και για χρονικό διάστημα έξι [6] ετών, με δικαίωμα παράτασης σύμφωνα με το Νόμο. Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Ζίτσας [Λ. Πασσαρώνος 1-Ελεούσα] στις 12 του μηνός Οκτωβρίου...

Αναρτήθηκε στις 02 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Επιστημονική εκδήλωση: Προσεγγίζοντας Νέες Διαστάσεις της Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας το Οικοτροφείο Στέγη Αυτιστικών Ατόμων "Ελένη Γύρα" της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων ( Ε.Ε.Π.Α.Α.) σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας, διοργανώνουν Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο:«Προσεγγίζοντας Νέες Διαστάσεις της Ψυχικής Υγείας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Παλαιό Δημαρχείο, Λασκαρίνας 3Α Ελεούσα), την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018. Ώρα Έναρξης 18:00.

Αναρτήθηκε στις 01 Οκτώβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγραμμα ενημερώσεων Τοπικών Κοινοτήτων για το Κτηματολόγιο για το μήνα Οκτώβριο

Πρόγραμμα ενημερώσεων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου για το Κτηματολόγιο για το μήνα Οκτώβριο.   Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ή με την ανάδοχη εταιρία.  

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ανάθεση υπηρεσιών παιδιάτρου για τους Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας

Με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Πρόεδρο τουΝ.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας «Ανάθεση υπηρεσιών παιδιάτρου για τουςΠαιδικούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας»ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣΓια « Ανάθεση υπηρεσιών παιδιάτρου για τους ΠαιδικούςΣταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου ΖίτσαςΑντικείμενο της ανάθεσης είναι παροχή:Α) Τις κατά νόμο υπηρεσίες του Ιατρού Παιδιάτρου στους ΠαιδικούςΣταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας όπως περιγράφονται στα παρακάτωκαθήκοντα και υποχρεώσεις του.Β) Θα τηρεί τα κατά νόμο βιβλία και φακέλους υγείας τ...

Αναρτήθηκε στις 28 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ο Εθελοντής ΕΕΣ σύνδεσμος της κοινότητας (Ε.Σ.Κ.). Μπορούμε να Προστατεύσουμε και να Προστατευθούμε

Ο Δήμος Ζίτσας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Ο Εθελοντής ΕΕΣ σύνδεσμος της κοινότητας (Ε.Σ.Κ.). Μπορούμε να Προστατεύσουμε και να Προστατευθούμε»,   Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 16.30μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Μαρμάρου Κληματιάς   Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.30μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελεούσας     Κατά την εκδήλωση οι εκπαιδευτές των τριών σωμάτων του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσουν επίδειξη πρώτων βοηθειών, ενώ εκπρόσωποι της Πυροσβ...

Αναρτήθηκε στις 25 Σεπτέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα