Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Αγροτικά Θέματα

Ο Δήμος Ζίτσας ενημερώνει ότι το Γραφείο Υποστήριξης- Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής, έχει στόχο την υποβοήθηση του αγροτικού κόσμου μέσα από την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής παραγωγής και βέβαια η διατήρηση του αγροτικού πληθυσμού στο Δήμο μας, με προοπτικές ανάπτυξης. Μέσα από την σελίδα μας θα δίνεται η δυνατότητα για ενημέρωση σχετικά με αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (zitsa@zitsa.gov.gr) ή τηλεφωνικά (2653360015).

Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων (αμπέλι)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 24 Μάιος 2022 Περισσότερα »
Διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης εγγραφής στο Μ.Α.Α.Ε. – απαραίτητα δικαιολογητικά

Το ΚΕΠΠΥΕΛ Ιωαννίνων δίνει οδηγίες στους παραγωγούς σχετικά με το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση βεβαίωσης εγγραφής. Το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (Μ.Α.Α.Ε.) είναι ένα ψηφιακό μητρώο που τηρείται στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.&Τ.), στο οποίο εγγράφονται υποχρεωτικά όλα τα ενήλικα φυσικά και/ή νομικά πρόσωπα που ασκούν στην επικράτεια αγροτική δραστηριότητα ή κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση, σύμφωνα με τον ν. 3874/2010 (Α΄151), ...

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Ελιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με την καλλιέργεια της ελιάς προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 13 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου (Περονόσπορος)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 07 Οκτώβριος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου (Βοτρύτης)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 22 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Καρυδιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες της καρυδιάς προς ενημέρωση των παραγωγών

Αναρτήθηκε στις 09 Ιούλιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Καλλιέργεια Πατάτας

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τον κατάλογο με τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα για την καλλιέργεια της πατάτας, προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 21 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Αμπέλου (Περονόσπορος)

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες του αμπελιού προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 21 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Γεωργικές Προειδοποιήσεις- Τεχνικό Δελτίο Καρυδιάς

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Ιωαννίνων, ενημερώνει σχετικά με τις ασθένειες της καρυδιάς καθώς και τον κατάλογο με τα εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά προϊόντα προς ενημέρωση των παραγωγών.

Αναρτήθηκε στις 13 Μάιος 2021 Περισσότερα »
Προδημοσίευση 3ης Πρόσκλησης Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων έχει εκδοθεί η Προδημοσίευση που αφορά την  3η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και σύντομα θα ακολουθήσει η οριστική δημοσίευση.   Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της πρόσκλησης μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο.

Αναρτήθηκε στις 12 Μάιος 2021 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 51% Άνεμος: 2,57 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα