Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Δήλωση βοσκότοπων για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης ως 7 Οκτωβρίου

Οι κτηνοτρόφοι καλούνται στις ΔΑΟΚ των κατά τόπους Περιφερειών το αργότερο μέχρι 7 Οκτωβρίου για να δηλώσουν την επιθυμία ένταξης των εκτάσεων τους στα Διαχειριστικά Σχέδια που θα εκπονηθούν (Για την Π.Ε. Ιωαννίνων, Γραφείο 119, τηλ: 2651087119).

Αναρτήθηκε στις 12 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Αγιασμοί και ευχές για καλή χρονιά στα σχολεία του Δήμου

Με δύο νέα δεδομένα, τη λειτουργία του ΕΠΑΛ Βροσίνας στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου στην Τ.Κ. Άνω Λαψίστας, και την έναρξη λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού στην Δ.Κ. Ελεούσας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δήμο Ζίτσας.

Αναρτήθηκε στις 11 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πανέτοιμα τα σχολικά κτίρια του Δήμου Ζίτσας για τη νέα σχολική χρονιά

Με στόχο η έναρξη της σχολικής χρονιάς να βρει τα διδακτήρια πανέτοιμα και με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις ο Δήμος Ζίτσας και φέτος προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και επισκευής τους.

Αναρτήθηκε στις 08 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στην Ήπειρο από τις απογευματινές ώρες σήμερα Παρασκευή (08-09-17) και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (09-09-17) και από τα δυτικά τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Αναρτήθηκε στις 08 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζοντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής,  κατά το προσεχές διάστημα θα συμμετάσχει στις παρακάτω εκθέσεις:

Αναρτήθηκε στις 08 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Επιπλέον άδειες για διαμονή αγρεργατών προέλευσης τρίτων χωρών

Ακόμη 20.215 άδειες διαμονής με σκοπό την εργασία στην χώρα μας για αγρεργάτες τρίτων χωρών την διετία 2017-2018 κομίζει κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 3080/Β΄/06.09.2017), αποτελεί τροποποίηση της με αριθ. πρωτ. 4872/105/13-02-2017 κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα «Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία πολιτών τρίτων χωρών για τα έτη 2017 και 2018» (Β΄ 398). Οι θέσεις αυτές αφορούν εποχική αλλά και εξαρτημένης μορφής εργασία για εργάτες γης, βοσκούς και αλιεργάτες.

Αναρτήθηκε στις 07 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Εγγραφές στο ΕΠΑ.Λ Βροσίνας που από φέτος θα λειτουργήσει στην Τ.Κ. Άνω Λαψίστας

Στην  Τοπική Κοινότητα Άνω Λαψίστας θα λειτουργήσει από τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018 το ΕΠΑ.Λ Βροσίνας Δήμου Ζίτσας. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στο εν λόγω ΕΠΑ.Λ,  για τον Τομέα Πληροφορικής, ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στην διεύθυνση  e-epal.minedu.gov.gr με τους κωδικούς TAXIS των κηδεμόνων τους.

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Παράταση έως τις 25 Σεπτεμβρίου για τους δασικούς χάρτες

Παράταση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου του 2017 στην ανάρτηση των δασικών χαρτών που αφορούν το 35% της χώρας, δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ).

Αναρτήθηκε στις 06 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Αναβολή του διαγωνισμού εκμίσθωση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κουρέντων

Σας γνωρίζουμε ότι, ο ανοικτός πλειοδοτικός φανερός διαγωνισμός, που αφορά την εκμίσθωση του ισογείου του κτιρίου του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κουρέντων Δήμου Ζίτσας, για την 4η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10-11 π.μ. , αναβλήθηκε, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 275/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας, λόγω μη έγκυρης δημοσιοποίησης του διαγωνισμού σύμφωνα με τους νόμους περί δημοσίευσης. Θα ακολουθήσει νέα διακήρυξη στην οποία θα ορίζεται νέα ημερομηνία και ώρα διαγωνισμού.

Αναρτήθηκε στις 04 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »
Τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ για την εμποροπανήγυρη

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που θέλει να μετακινηθεί από και προς την εμποροπανήγυρη του Δήμου Ζίτσας  το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ανακοίνωσε την έναρξη  νέων δρομολογίων σύμφωνα με τους πίνακες που ακολουθούν.

Αναρτήθηκε στις 01 Σεπτέμβριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

20,98° Υγρασία: 64% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα