Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ψήφισμα για το θάνατο του Προέδρου της Τ.Κ. Βαγενιτίου Κων/νου Σταλίκα

  Μετά την αναγγελία του πρόωρου θανάτου του Κωνσταντίνου Σταλίκα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Αναρτήθηκε στις 29 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Εγκαινιάστηκε ο ξενώνας της Αδελφότητας στην Τ.Κ. Αετόπετρας

Το δικό της ξενώνα απέκτησε η Τοπική Κοινότητα Αετόπετρας του Δήμου Ζίτσας χάρη στην προσπάθεια της Αδελφότητας που αξιοποίησε τη δωρεά του ζεύγους Αριστομένη Κολλιόπουλου και Αλεξάνδρας Βουρεκά- Κολλιοπούλου.

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Διακοπή Ρεύματος

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Παράταση τριών (3) ετών δόθηκε στην αδειοδότηση στάβλων σε δάση

Για επιπλέον τρία (3) έτη από τη λήξη τους παρατείνονται και οι προθεσμίες νομιμοποίησης των οριζόμενων έργων και κατασκευών (κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, υδατοκαλλιέργειες, ιεροί ναοί, χιονοδρομικά κέντρα, κατασκηνώσεις κλπ) που λειτουργούν εντός δασικών εκτάσεων χωρίς την απαιτούμενη άδεια, προκειμένου να λάβουν τη σχετική έγκριση ή την έκδοση προβλεπόμενων αδειών. Ακόμη σύμφωνα με την τροπολογία εκτάσεις με αγροτική μορφή που διεσώθησαν, αλλά στερούνται τίτλων ιδιοκτησίας και δεν είναι δάση μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόν...

Αναρτήθηκε στις 28 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
«Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» 2017

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η «Ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020» στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016».   Έναρξη και διάρκεια δεσμεύσεων και υποχρεώσεων: Οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων εκκινούν την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας Απόφασης Ένταξης Πράξεων και η διάρκειά τους ορίζεται στο χρονοδιάγραμμα που αναφέρεται στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, όπως αυτό έχει υποβληθεί από...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Απόφαση ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020»

Ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου ο πίνακας των δικαιούχων, των εν δυνάμει δικαιούχων, των επιλαχόντων και των απορριπτόμενων του παραπάνω Υπομέτρου. Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης ένταξης θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση ένταξης του. Οι δικαιούχοι που έχουν συμπεριληφθεί στον Πίνακα Αποτελεσμάτων έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένσταση) με την έ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41ο ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο άρθρο 2 της 1ης πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ, έτους 2016 (ΦΕΚ 3442/τ.Β’/25-10-2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

       Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης-«κοινού χερσολίβαδου», εμβαδού 11.209,61 μ2, η οποία αποτελεί τμήμα του υπ’ αριθμ. 132 κληροτεμαχίου διανομής αγροκτήματος Ασφάκας, στη θέση «Σιούργια»  Τ.Κ. Ασφάκας [Δ.Ε. Εκάλης], για επαγγελματική ή άλλη χρήση, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς διακόσια δέκα οκτώ ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (218,58 €) ετησίως και για χρονικό διάστημα [25],  με σταθερό μίσθωμα για τα πρώτα δώδεκα (12) έτη.        Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Έως την Κυριακή η έκθεση ζωγραφικής του Σπύρου Μέμου στην Τ.Κ. Γραμμένου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του εκπαιδευτικού Σπύρου Μέμου με τίτλο: «Ζωγραφίζοντας ένα πουλί» που διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η οργανωτική επιτροπή του Γενικού Λυκείου Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Γραμμένου έως την Κυριακή (30/07/2017). 

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ο Δήμος τίμησε μουσικούς της Δημοτικής μας παράδοσης με εκδήλωση στην Τ.Κ. Κληματιάς

«Για εμένα αποτελούσε ένα όνειρο η αποψινή διοργάνωση», με τα παραπάνω λόγια ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος άνοιξε την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κληματιάς «Χρήστος Καραφέρης» για να τιμήσουν είκοσι δύο (22) μουσικούς - οργανοπαίχτες, που υπηρέτησαν τη δημοτική μας παράδοση και κατάγονται από το Δήμο και ζήτησε να αφιερωθεί η εκδήλωση στο δεξιοτέχνη του βιολιού Βασίλη Φάκο που έφυγε από τη ζωή , λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη βράβευσή του.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

8,98° Υγρασία: 100% Άνεμος: 0 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα