Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ο Δήμος Ζίτσας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

Ο Δήμος Ζίτσας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα

Με μια όμορφη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία στο Δημαρχείο Ελεούσας, το πρωί της Κυριακής (17/12/2023), ο Δήμος Ζίτσας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου καλωσόρισε τα Χριστούγεννα.

Η πλατεία Δημαρχείου φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσουν την έλευση της πιο γλυκιάς….. γιορτής του χρόνου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλκιβιάδης Βότσικας ο οποίος στο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε τους φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του “που για ακόμη μια φορά , μια εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δήμου Ζίτσας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία”.

Στο χώρο φιλοξενήθηκε εορταγορά με δημιουργίες των οικότροφων του Κέντρου Αυτιστικών Ατόμων “ ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ” η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την αγορά χριστουγεννιάτικων δώρων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσαν χορωδοί υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Γαλίτη. Ακολούθησαν τα παιδικά – εφηβικά χορευτικά τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των πολιτιστικών Συλλόγων Βουνοπλαγιάς, Ζωοδόχου, Ροδοτοπίου, Ζίτσας και Κρύας που παρουσίασαν χορούς και τραγούδια απ’ όλη την χώρα με τη συνοδεία δημοτικής ορχήστρας.

Στους μικρούς επισκέπτες που ήταν και οι πρωταγωνιστές της γιορτής οι σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ζίτσας έδωσαν χαρά ζωγραφίζοντας τα παιδικά τους προσωπάκια και παράλληλα τους απασχόλησαν δημιουργικά με χριστουγεννιάτικα δρώμενα, ενώ μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα, με ζεστό κρασί παρασκευασμένα από σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Ζίτσας .

 

Φωτογραφικό υλικό

Ο Δήμος Ζίτσας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα
Ο Δήμος Ζίτσας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα
Ο Δήμος Ζίτσας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα
Αναρτήθηκε στις 18 Δεκέμβριος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα