Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Δελτία Τύπου

Μειώνονται τα τέλη ύδρευσης στο Δήμο Ζίτσας

Σε  μείωση  κατά 10% των τελών ύδρευσης προχωρά ο Δήμος Ζίτσας από τη νέα χρονιά καθώς και σε απαλλαγές για τις ευπαθείς ομάδες σε μια προσπάθεια να δώσει «ανάσα» στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Αναρτήθηκε στις 24 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Η Θεατρική παράσταση «Ζώης Καπλάνης» στην Τ.Κ. Γραμμένου

Ο Ζώης Καπλάνης …επέστρεψε στο γενέθλιο τόπο του, την Τ.Κ. Γραμμένου του Δήμου Ζίτσας, μέσα από την ομώνυμη θεατρική παράσταση της συγγραφέως Μαρούλας Παπαευσταθίου-Τσάγκα, Σχολικής Συμβούλου, που απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι μαθητές και μαθήτριες  των εκπαιδευτηρίων της Κορίνθου «Απόστολος Παύλος».

Αναρτήθηκε στις 16 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τους μαθητές του Δήμου Ζίτσας με την Άννα Βερούλη και το Νίκο Μιχαλόπουλο

«Πρωταθλητές στη ζωή μας μπορούμε να γίνουμε όλοι. Αρκεί το όνειρό μας να κατασταλάξει στην ψυχή μας και το ονειρεύομαι να μετατραπεί σε θέλω-μπορώ», προέτρεψε τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ακοντισμού Άννα Βερούλη σε εκδήλωση που οργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Αναρτήθηκε στις 15 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζίτσας πρότυπο λειτουργίας και δομής

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για όλους μας να δείτε πως ένας περιφερειακός Δήμος μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο για όλη την Ελλάδα»,με τα παραπάνω λόγια ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος απευθύνθηκε στους εκπρόσωπους της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και των υπηρεσιών ΕΣΠΑ, και στελεχών της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου που επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας  στο πλαίσιο της 3ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. «Ήπειρος»...

Αναρτήθηκε στις 14 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Η Θεατρική παράσταση «Ζώης Καπλάνης» στην Τ.Κ. Γραμμένου

Η θεατρική παράσταση «Ζώης Καπλάνης» της συγγραφέως Μαρούλας Παπαευσταθίου-Τσάγκα, Σχολικής Συμβούλου, θα παρουσιαστεί στην γενέτειρα του Ευεργέτη, την  Τ.Κ. Γραμμένου του δήμου Ζίτσας, το απόγευμα της Τετάρτης (15/11/2017).

Αναρτήθηκε στις 13 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Στο δημαρχείο θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Δήμαρχος Ζίτσας

   Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, θα δεχτεί ευχές για την ονομαστική του εορτή στο γραφείο του  στο Δημαρχείο στη Δ.Κ. Ελεούσας από τις 11:00π.μ. έως και τις 14:00μ.μ.

Αναρτήθηκε στις 07 Νοέμβριος 2017 Περισσότερα »
Οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Ζίτσας ενημερώθηκαν για τις Ομάδες παραγωγών

Για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να οργανωθούν σε ομάδες παραγωγών καθώς και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για την κτηνοτροφία ενημερώθηκαν οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Ζίτσας σε ημερίδα  που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/10/2017) στην αίθουσα του  Πνευματικού Κέντρου στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου.  

Αναρτήθηκε στις 25 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας

Την πραγματοποίηση σύσκεψης με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στην αμπελουργική ζώνη Ζίτσας από τους δασικούς χάρτες πρότεινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο στο περιθώριο του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ηπείρου τη Δευτέρα (23/10/2017) το απόγευμα.

Αναρτήθηκε στις 24 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Συνάντηση του Δημάρχου Ζίτσας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αλ. Χαρίτση στη ΒΙ.ΠΕ

Τη δημιουργία νέου βιολογικού καθαρισμού επεξεργασίας λυμάτων που θα καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Ιωαννίνων καθώς και τους οικισμούς του δυτικού τμήματος του λεκανοπεδίου έθεσε μεταξύ άλλων στον τραπέζι της συζήτησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/10/2017) στο Κέντρο Διοίκησης της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου.

Αναρτήθηκε στις 23 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »
Ημερίδα για την κτηνοτροφία στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου

Ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει  ημερίδα με θέμα: «Η κτηνοτροφία στους ορεινούς Δήμους», την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα του  Πνευματικού Κέντρου στην Τ.Κ. Ροδοτοπίου, στις 7 το απόγευμα.

Αναρτήθηκε στις 18 Οκτώβριος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

11,98° Υγρασία: 87% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα