Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Διαχείριση Βιοαποβλήτων Δήμου Ζίτσας

Διαχείριση Βιοαποβλήτων Δήμου Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας υλοποιεί το έργο : «Διαχείριση Βιοαποβλήτων Δήμου Ζίτσας» το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014 – 2020» και με  κωδικό ΟΠΣ: 5075930.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις τόσο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δήμου όσο και σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για πως μπορούν να πραγματοποιούν χωριστή συλλογή υπολειμμάτων τροφών στους καφέ κάδους που έχει προμηθευτεί και τοποθετήσει ο δήμος σε διάφορα σημεία της περιοχής, καθώς επίσης να μάθουν τι είναι οικιακή κομποστοποίηση και ποια είναι η διαδικασία που απαιτείται για την υλοποίηση αυτής. Επιπλέον, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να προμηθευτούν από τον Δήμο Ζίτσας οικιακό κομποστοποιητή δωρεάν κάνοντας αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία.

Για όλες τις μελλοντικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου, οι δημότες θα ενημερώνονται από την ηλεκτρονική σελίδα του δήμου και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης σε τακτά διαστήματα θα υπάρχουν ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα διαχείρισης βιοαποβλήτων του Δήμου Ζίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα κάτωθι:

Τηλέφωνο: 26533 60000

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: zitsa@zitsa.gov.gr

Μπορείτε να αιτηθείτε δωρεάν διάθεση ενός οικιακού κομποστοποιητή υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση είτε ηλεκτρονικά, είτε αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Αναρτήθηκε στις 20 Οκτώβριος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα