Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ

   Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας βάσει της 30/2018 Απόφασης της Σχολικής Επιτροπής, ανακοινώνει τη σύναψη τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας για τα διδακτικά έτη 2018-2019 και 2019-2020, ως εξής:   Σχολική Μονάδα Αίθουσες Θέσεις Γυμνάσιο Δ.Κ. Ελεούσας 18 1 Γυμνάσιο Τ.Κ. Μεταμόρφωσης 10 1 Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Τ.Κ. Ζίτσας 16 ...

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α/ΘΜΙΑΣ

   Ο Προεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας βάσει της 24/2018 Απόφασης της Σχολικής Επιτροπής, ανακοινώνει τη σύναψη δέκα (10) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζίτσας για το σχολικά έτη 2018-2019 & 2019-2020, ως εξής: Σχολική Μονάδα Αίθουσες Θέσεις 1ο 12/θεσιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 14 1 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ “Γρηγόριος Παλιουρίτης” 11 1   2/...

Αναρτήθηκε στις 07 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Αναμμένος ο δημοτικός φωτισμός λόγω βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Μετά από επικοινωνία με το ΔΕΔΔΗΕ μας ενημέρωσαν ότι λόγω βλάβης του κεντρικού συστήματος που ανάβει και σβήνει ο δημοτικός φωτισμός, σε όλο το Δυτικό Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, παραμένει αναμμένος όλο το 24ωρο. Η βλάβη σύμφωνα πάντα με το ΔΕΔΔΗΕ θα αποκατασταθεί άμεσα.

Αναρτήθηκε στις 06 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Ανακοίνωση για νερό

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης των Τ.Κ. Βουτσαρά και  Γκριμπόβου (και Σέλτσενα)  ότι το νερό είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις και για μαγείρεμα και πόση.

Αναρτήθηκε στις 03 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ: 1.  ΤΡΙΤΗ (31-07-18) Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. 2. ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (01-08-18) ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΚΑ...

Αναρτήθηκε στις 01 Αύγουστος 2018 Περισσότερα »
Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης 30-31/07/2018

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης των Τ.Κ. Βουτσαρά και  Γκριμπόβου (και Σέλτσενα)  ότι σήμερα  30 Ιουλίου  και αύριο 31 Ιουλίου θα γίνει διακοπή νερού λόγω εργασιών στο δίκτυο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Αναρτήθηκε στις 30 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Νέο-Πρόγραμμα ενημερώσεων Τοπικών Κοινοτήτων για το Κτηματολόγιο για το μήνα Αύγουστο

Πρόγραμμα ενημερώσεων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου για το Κτηματολόγιο για το μήνα Αύγουστο

Αναρτήθηκε στις 19 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟTlΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ζίτσας ανακοινώνει ότι προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές για την ανάθεση λειτουργίας και εκμετάλλευσης του σχολικού κυλικεlου του Λυκείου Ελεούσας, για εννέα χρόνια.Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεlα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ζlτσας (ΛΠασσαρώνος 1,Τ.Κ:45445, Ελεούσα Δημαρχεlο) στις 27 Αυγούστου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μμ.Για παραλαβή της αναλυτικής προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Σχολ...

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Διακοπή Νερού στην Ελεούσα

Παρακαλούνται θερμά οι κάτοικοι  της Δ.Κ. Ελεούσας  να μην χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου Ύδρευσης για ποτίσματα και λοιπές αγροτικές εργασίες διότι υπάρχει πρόβλημα στο αντλιοστάσιο. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Θα ενημερωθείτε εκ νέου για  την αποκατάσταση της βλάβης. 

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »
Ανανέωση βεβαίωσης καταλληλότητας λειτουργίας παιδικής χαράς Τ.Κ Πετσαλίου

Ανανεώθηκε η υπ'αριθμ. οικ. 18/04.09.2017 βεβαίωση καταλληλότητας λειτουργίας της παιδικής χαράς της Τ.Κ Πετσαλίου Δήμου Ζίτσας και παραδίνετε πρός χρήση σύμφωνα με την υπ' αριθ. 11/26.06.2018 απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/2009(ΦΕΚ 931 Β') των ΟΤΑ Α'΄βαθμού Ν. Ιωαννίνων.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιούλιος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

16,98° Υγρασία: 48% Άνεμος: 1,03 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα