Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Διαβάστε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι πρόκειται να δημοσιευθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντός του έτους 2017 και 2η πρόσκληση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για την Περιφέρεια Ηπείρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41ο ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο άρθρο 2 της 1ης πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ, έτους 2016 (ΦΕΚ 3442/τ.Β’/25-10-2016). Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ

       Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικής έκτασης-«κοινού χερσολίβαδου», εμβαδού 11.209,61 μ2, η οποία αποτελεί τμήμα του υπ’ αριθμ. 132 κληροτεμαχίου διανομής αγροκτήματος Ασφάκας, στη θέση «Σιούργια»  Τ.Κ. Ασφάκας [Δ.Ε. Εκάλης], για επαγγελματική ή άλλη χρήση, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς διακόσια δέκα οκτώ ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (218,58 €) ετησίως και για χρονικό διάστημα [25],  με σταθερό μίσθωμα για τα πρώτα δώδεκα (12) έτη.        Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο του Δήμου ...

Αναρτήθηκε στις 27 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Έως την Κυριακή η έκθεση ζωγραφικής του Σπύρου Μέμου στην Τ.Κ. Γραμμένου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του εκπαιδευτικού Σπύρου Μέμου με τίτλο: «Ζωγραφίζοντας ένα πουλί» που διοργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η οργανωτική επιτροπή του Γενικού Λυκείου Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Γραμμένου έως την Κυριακή (30/07/2017). 

Αναρτήθηκε στις 26 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ο Δήμος τίμησε μουσικούς της Δημοτικής μας παράδοσης με εκδήλωση στην Τ.Κ. Κληματιάς

«Για εμένα αποτελούσε ένα όνειρο η αποψινή διοργάνωση», με τα παραπάνω λόγια ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος άνοιξε την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κληματιάς «Χρήστος Καραφέρης» για να τιμήσουν είκοσι δύο (22) μουσικούς - οργανοπαίχτες, που υπηρέτησαν τη δημοτική μας παράδοση και κατάγονται από το Δήμο και ζήτησε να αφιερωθεί η εκδήλωση στο δεξιοτέχνη του βιολιού Βασίλη Φάκο που έφυγε από τη ζωή , λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη βράβευσή του.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Αποστολή Δελτίου Γεωργικών Προειδοποιήσεων

Σας αποστέλλουμε, συνημμένα, το Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων Νο 10 για το αμπέλι.

Αναρτήθηκε στις 25 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στις Τ.Κ. Γαβρισιών και Χίνκας

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποίησε ο Δήμος Ζίτσας το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/07/2017) στις Τ.Κ. Γαβρισιών και Χίνκας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ανακοίνωση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ζίτσας τη Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και ώρα 13.00 μ.μ. θα συζητηθεί η τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Ζίτσας και η έγκριση της κανονιστικής απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προκειμένου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να διαμορφώσει τη σχετική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, καλεί τους αρμόδιους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς καθώς και τις ομάδες πολιτών της περιφέ...

Αναρτήθηκε στις 24 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Για πρώτη φορά προτάσεις του Δήμου Ζίτσας σε διασυνοριακό πρόγραμμα «INTERREG»

«Πράσινο φως» για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων που αφορούν στην δημιουργία του Εθνικού Μουσείου Ευεργετών στην Τ.Κ. Γραμμένου καθώς και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της αμπελουργίας και των οινικών προϊόντων  έλαβε ο Δήμος Ζίτσας από τη Διαχειριστική Επιτροπή του διασυνοριακού προγράμματος «INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020».

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Την Κυριακή τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Σπύρου Μέμου στην Τ.Κ. Γραμμένου

«Ζωγραφίζοντας ένα πουλί» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του εκπαιδευτικού Σπύρου Μέμου που οργανώνουν ο Δήμος Ζίτσας και η οργανωτική επιτροπή του Γενικού Λυκείου Ελεούσας «Κωνσταντίνος Ασώπιος» στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Γραμμένου από 23 έως 30 Ιουλίου.

Αναρτήθηκε στις 21 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »
Ο Δήμος Ζίτσας τιμά τους μουσικούς της Δημοτικής μας παράδοσης με εκδήλωση στην Τ.Κ. Κληματιάς

Είκοσι δύο (22) μουσικούς, τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, που υπηρέτησαν τη δημοτική μας παράδοση και κατάγονται από το Δήμο, τιμά σε ειδική εκδήλωση ο Δήμος Ζίτσας, για την πολύχρονη προσφορά τους.  

Αναρτήθηκε στις 20 Ιούλιος 2017 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

13,98° Υγρασία: 94% Άνεμος: 1,54 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα