Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού σχολείου Μεταμόρφωσης ο Δήμαρχος

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού σχολείου Μεταμόρφωσης  ο Δήμαρχος

Στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βαγγέλης Γκουγιάννος,  το πρωί της Παρασκευής (22/12/2017).  

Οι μικροί πρωταγωνιστές, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα θεατρικά δρώμενα που παρουσίασαν μετέφεραν τη  «μαγεία» των εορτών των Χριστουγέννων και έστειλαν μηνύματα αγάπης, ειρήνης, ελπίδας, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των γονιών τους, των δασκάλων και όσων  παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Ο Δ/ντης του σχολείου Νικόλαος Κολιός άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας  τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή που φροντίζει πάντα στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιεί τα αιτήματα για να καλύπτονται  οι ανάγκες των παιδιών.

Ο   Δήμαρχος από την πλευρά του τον διαβεβαίωσε πως η Δημοτική αρχή θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να στηρίζει έμπρακτα το εκπαιδευτικό έργο όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια και ανακοίνωσε πως ειδικά για την Τ.Κ. Μεταμόρφωσης έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και με χρηματοδότηση που έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στέγασης του Νηπιαγωγείου άμεσα.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία η καινούργια χρονιά

Αναρτήθηκε στις 22 Δεκέμβριος 2017

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα