Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Ενημερωτική δράση της ΔΕΔΑ στην Ελεούσα για το φυσικό αέριο

Ενημερωτική δράση της ΔΕΔΑ στην Ελεούσα για το φυσικό αέριο

Ενημερωτική δράση για τις υπηρεσίες της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) πραγματοποιήθηκε στην Ελεούσα με την υποστήριξη του Δήμου Ζίτσας.

Στελέχη της επιχείρησης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν τους πολίτες, δια ζώσης και με τη διανομή φυλλαδίου και κατέγραψαν το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο και να   συνδέσουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τους  με το φυσικό αέριο.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης του δικτύου της ΔΕΔΑ και σε τμήμα του οικισμού της Ελεούσας ικανοποιώντας έτσι,  στην πράξη ένα αίτημα της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας που είχε τεθεί από το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο σε συναντήσεις του με στελέχη της ΔΕΔΑ.

Ο Δήμαρχος με αφορμή τη συγκεκριμένη ενημερωτική δράση κάλεσε τους δημότες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου η ΔΕΔΑ να συμπεριλάβει στο σχεδιασμό της τη δυνατότητα σύνδεσης, με το δίκτυο φυσικού αερίου,  των οικισμών  (Ελεούσας, Βουνοπλαγιάς, Αμπελακίων, Γαρδικίου, Ζωοδόχου) απ’ όπου θα διέρχεται το δίκτυο, καθώς και των ενεργοβόρων Επιχειρήσεων (μεγάλες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις ).  

Να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στους συνδέσμους: https://deda.gr/map/ , & https://my.deda.gr/ .

 Επίσης, πληροφοριακό υλικό διατίθεται και στο δημαρχείο.   

Αναρτήθηκε στις 13 Ιούνιος 2023

Πληροφορίες

Ο Δήμος Ζίτσας βρίσκεται 7 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων και ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 17.293 κατοίκους.

Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα