Δήμος Ζίτσας

Τελευταιες ανακοινωσεις του δημου μας

Ενημερωθείτε

Στο τμήμα αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Αποφάσεις

Οι πιο πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Ζίτσας.

Προσκλήσεις

Οι πιο πρόσφατες προσκλήσεις του Δήμου Ζίτσας.

Ανακοινώσεις

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις του Δήμου Ζίτσας.

Έργα

Τα πιο πρόσφατα έργα του Δήμου Ζίτσας.

Γενικού Ενδιαφέροντος

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε άλλη χώρα της Ένωσης, ή ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφερθούν ή να ανοίξουν υποκατάστημα σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ένωσης.   Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αποτελεί τον επ...

Αναρτήθηκε στις 22 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) στις 21-01-2019 ημέρα Δευτέρα

Σήμερα Δευτέρα  21-01-2019, απο 10:00 π.μ μέχρι το πέρας των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) λόγω βλάβης  στο δίκτυο  ύδρευσης

Αναρτήθηκε στις 21 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) στις 18-01-2019, ημέρα Παρασκευή

Σήμερα Παρασκευή  18-01-2019, απο τώρα μέχρι το πέρας των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας ( Γορίτσα και Λ. Ελευθερίας) λόγω βλάβης  στο δίκτυο  ύδρευσης.

Αναρτήθηκε στις 18 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Ανακοίνωση-Πρόσκληση υποβολής δήλωσης ακινήτων & τυχών μεταβολών για το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ)

Μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί εκ των κατοίκων του Δήμου μας δηλώνουν άγνοια του Ν.2130/23-04-1993 (Φ.Ε.Κ. Α’) που αφορά το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) και το οποίο εισπράττεται από τον οικείο Δήμο για τα  ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα  μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η. για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου και λαμβανομένου υπόψη:

Αναρτήθηκε στις 14 Ιανουάριος 2019 Περισσότερα »
Διακοπή νερού στην Δ.Κ. Ελεούσας στις 28-12-2018, ημέρα Παρασκευή

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ύδρευσης της Δ.Κ. Ελεούσας από την περιοχή παλαιού Δημαρχείου, ΚΑΠΗ, Γοριτσάκι, ότι θα γίνει διακοπή νερού λόγω βλάβης στο δίκτυο αύριο 28-12-2018, ημέρα Παρασκευή από 10:00 π.μ έως και την αποκατασταση της βλάβης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.  

Αναρτήθηκε στις 27 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Ψήφισμα για το θανάτου του Χαράλαμπου Καλογερίδη

  Μετά την αναγγελία του θανάτου του Χαράλαμπου Καλογερίδη, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Αναρτήθηκε στις 24 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Έναρξη προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ελληνικού κτηματολογίου

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία κτηματογράφησης για τις Τοπικές Κοινότητες: ΑΕΤΟΠΕΤΡΑΣ, ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΒΑΓΕΝΙΤΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΤΑΤΑΔΩΝ, ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ, ΒΛΑΧΑΤΑΝΟΥ, ΒΟΥΤΣΑΡΑ, ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΓΑΒΡΙΣΙΩΝ, ΓΙΟΥΡΓΑΝΙΣΤΑΣ, ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ, ΓΡΑΝΙΤΣΟΠΟΥΛΑΣ, ΔΑΦΝΟΦΥΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥ, ΕΚΚΛΗΣΟΧΩΡΙΟΥ, ΖΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΡΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΡΕΝΤΩΝ, ΛΥΓΓΟΥ, ΛΙΓΟΨΑΣ, ΛΙΘΙΝΟΥ, ΛΟΦΙΣΚΟΥ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΡΑΤΗ, ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ, ΠΟΛΥΛΟΦΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΡΑΔΟΒΙΖΙΟΥ, ΡΑΙΚΟΥ, ΡΙΖΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΟΥ, ΧΙΝΚΑΣ. Οι δηλώσεις πραγματοποιούνται στο διάστημα από 10 Δεκε...

Αναρτήθηκε στις 18 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για εκδήλωση καιρικών φαινομένων

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Ε.Μ.Υ, το οποίο αφορά και την Ήπειρο για το επόμενο διήμερο, Δευτέρα (17-12-2018) και Τρίτη (18-12-2018), σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται από τις απογευματινές ώρες, σήμερα, κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που ενδεχομένως να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
Κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές, κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δ. Ζίτσας Ν. Ιωαννίνων για την χρονική περίοδο από 01/01/2019 έως 31/12/2019.

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Kαλλιεργήσιμης έκτασης) στην Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Kαλλιεργήσιμης έκτασης) στην Τ.Κ. Μεγ. Γαρδικίου του Δήμου Ζίτσας Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ :      Εκτίθεται σε φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση της  καλλιεργήσιμης έκτασης, (με αρ. τεμαχίου 195 Διανομής του έτους 1930 Μεγάλου Γαρδικίου), πρώην σχολικός κλήρος, ATAK: 01019385427, που βρίσκεται στη θέση «Φτέρη- Ζυγός» της Τ.Κ. Μεγάλου Γαρδικίου, Εμβαδού 27.295 τ.μ., με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς: ...

Αναρτήθηκε στις 17 Δεκέμβριος 2018 Περισσότερα »

Ο καιρός στην περιοχή

19,98° Υγρασία: 72% Άνεμος: 2,06 χμ/ώ
Αποστολή Φωτογραφίας

Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής

Στο Δήμο λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης - Ενίσχυσης Αγροτικής Παραγωγής. Ενημερωθείτε σωστά για την καλύτερη οργάνωση των γεωργικών σας εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφικής σας παραγωγής.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Έγγραφα

Οδηγός δημότη

Βρείτε πληροφορίες που χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με το Δήμο Ζίτσας. Χρήσιμα έγγραφα, πιστοποιητικά και οδηγοί χωρισμένα σε κατηγορίες ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα »
Χρήσιμα Τηλέφωνα

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Βρείτε τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας καθώς και άλλα χρήσιμα τηλέφωνα όπως φαρμακεία, ιατρεία κοκ.

Περισσότερα »
Οικισμοί

Οικισμοί

Ανακαλύψτε όλους τους οικισμούς του Δήμου Ζίτσας και γνωρίστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση, τα αξιοθεατα και τις δραστηριότητες στον καθένα από αυτούς.

Γνωρίστε τον »
Διαδραστικός Χάρτης

Διαδραστικός Χάρτης

Ανακαλύψτε όλα τα αξιοθέατα του Δήμου στο χάρτη και μάθετε πώς θα φτάσετε εκεί.

Περισσότερα »
Πολιτιστική Πύλη Δήμου Ζίτσας
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Υγείας Δήμου Ζίτσας
Δια Βίου Μάθησης Δήμου Ζίτσας Υπουργείο Εσωτερικών ΣΥΖΕΥΞΙΣ Περιφέρεια Ηπείρου ΚΕΠ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Καθαριότητα